Revitalizing Hydrating Gezichtsserum van La Mer

Dit is het duurste gezichtsserum dat ooit op de markt is gebracht. Liefhebbers van luxe huidverzorging zijn enthousiast en kiezen dit product als eerste dus het kan niet ontbreken in deze lijst. De verpakking van Revitalizing Hydrating Serum van La Mer is een prachtige doos die versiert is met indrukwekkende tekeningen. Helaas zijn de vele negatieve recensies over het gezichtsserum van La Mer het bewijs dat de hoge prijs en de indrukwekkende verpakking niet altijd garant staan voor een effectieve huidbehandeling. Kijk zelf of La Mer Revitalizing Hydrating Serum een product is dat jij zou willen gebruiken of dat je gaat voor een voordeliger alternatief.

REVIEW GEZICHTSSERUM LA MER

Heeft uw huid constante hydratatie en vernieuwing nodig? Het gezichtsserum van La Mer is ontworpen om dergelijke resultaten te bereiken: het blaast de huid nieuw leven in door haar te voorzien van een scala aan voedende stoffen. Er wordt gezegd dat deze samenstelling goed wordt verdragen door alle huidtypes maar veel beoordelingen en opmerkingen van de gebruikers suggereren anders. Het past niet goed bij een erg problematische en rijpe huid. Meer over het gezichtsserum van La Mer vind je hieronder.

Inhoud: 30 ml

Ingrediënten

Bij een luxe en duur gezichtsserum zoals dat van La Mer is het verstandig om de ingrediënten te bekijken. Er wordt gezegd dat dit serum de huid verbetert door producten van de zeebodem. Deze blend wordt het ook wel legendarisch genoemd. Hij wordt aangevuld met miniscule druppels van het Deep Hydration Ferment (met een interactieve mix van groene, bruine en rode algen). Wat zit er nog meer in dit serum? Limoen, dat een antioxidatieve werking heeft. We kunnen ons voorstellen dat je nu vloeibaar goud verwacht maar in dat geval word je waarschijnlijk teleurgesteld.

Een voordeel van het gezichtsserum van La Mer is de lichte consistentie waardoor het gebruik efficiënt is. Daarnaast heeft het een fijne, subtiele geur wat het aanbrengen ervan een aangename handeling maakt. Het overbelast en verstopt de poriën niet, behalve als je er teveel van aanbrengt.

Voordelen en gebruiksaanwijzing:

Je verwacht misschien dat je zo’n kostbaar gezichtsserum op een andere manier moet gebruiken, maar dit is niet zo. Het aanbrengen van het gezichtsserum van La Mer is simpel en aangenaam. Het product moet aangebracht worden op de gereinigde huid van het gezicht, de nek en de borst. Wat kan dit product voor jou betekenen?

Dit is in de eerste plaats een gezichtsserum dat de huid een energieboost geeft, waardoor natuurlijke huidvernieuwingsprocessen geactiveerd worden. Hierdoor wordt de huid zacht en vitaal, wat er weer voor zorgt dat je een mooiere teint hebt. Bovendien zorgt dit proces voor een verbetering van de hydratatie wat weer in het voordeel van dit product werkt (let op dat het hydratatieniveau vaak afneemt als de leeftijd toeneemt, vooral wanneer de huid vaak en langdurig aan de zon wordt blootgesteld). Door de antioxidatieve werking van het gezichtsserum van La Mer wordt de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Als je al deze voordelen bekijkt is het misschien toch de moeite waard om eens na te denken of deze effecten kunnen worden bereikt met goedkopere producten.

SAMENVATTING:

Pluspunten:

  • Gezichtsserum aanbevolen voor alle huidtypes.
  • Duurzame en mooie verpakking.
  • Heeft antioxidatieve eigenschappen en beschermt de huid.
  • Verbetert de hydratatie van de huid.
  • De applicatie is simpel.

Minpunten:

  • Een te hoge prijs.
  • Het product is niet zo effectief als de prijs suggereert.
  • Je moet lang wachten om de eerste effecten te zien
6.3 Totale score

Ingrediënten:
7
Effectiviteit:
6
Gebruiksgemak:
8
Prijs-kwaliteitverhouding:
5
User Rating: 3 (1 votes)

Reactie verzenden

Laat jouw reactie achter