Het Reti Age Liposomal Serum van Sesderma

Het Liposomal gezichtsserum van Sesderma is een aantrekkelijke keus voor wie op zoek is naar een goed huidverzorgingsproduct. Fans van gezichtsverzorgingsproducten kiezen dit product gebaseerd op de verjongende effecten van vitamine A. Ook al wordt dit serum beschouwd als een goed serum met retinol, er zijn ook enkele reviews waarin de gebruikers de prijs van het serum vergelijken met de kwaliteit en dit blijkt niet zo goed. Sesderma Reti Age is niet de enige keus als het gaat om gezichtsserums met een anti-aging effect. Het is wel één van de beste keuzes vandaar deze hoge plaats in de lijst. Zie waarom dit gezichtsserum werkt en wat de voordelen ervan zijn voor de huid. Ga jij er ook van houden?

REVIEW VAN HET RETI AGE LIPOSOMAL GEZICHTSSERUM VAN SESDERMA

Heb je last van couperose en van veroudering van de huid? Is je huid verkleurt? Dit zijn redenen om het gezichtsserum van Sesderma te gaan gebruiken. Je kan het ook gebruiken tegen pigmentvlekken, losse huid en droogheid van de huid. Als je zwanger bent kun je dit product beter niet gebruiken vanwege de hoge concentratie retinol. Dit kan gevoeligheid voor de zon veroorzaken. Lees hier meer over het gezichtsserum van Sesderma.

Inhoud: 30 ml

Ingrediënten

Er zijn een aantal kenmerken van het gezichtsserum van Sesderma waarmee het zich onderscheidt van andere serums: drie vormen van retinol in één formule (retinol, retinyl en retinaldehyde). De moleculen daarvan zitten in nanosomes waardoor het makkelijker doordringt in de huid. Het is belangrijk om te beseffen dat pure vitamine A niet altijd gunstig is voor onze huid. Het kan ervoor zorgen dat je huid gevoeliger wordt voor de zon. Naast vitamine A bevat het serum van Sesderma ook vitamine E, peptiden, co-enzym Q10 en zuren onder andere een peeling-effect geven.

Het serum is vrij dik en plakkerig door de vele ingrediënten. Er zitten verschillende synthetische stoffen is waardoor het geen volledig natuurlijk product is. Dit is iets wat de meeste mensen waarschijnlijk weinig uitmaakt maar voor mensen met een gevoelige huid kan dit product irritaties geven.

Voordelen en gebruiksaanwijzing

Het gebruik van het Reti Age Gezichtsserum van Sesderma is makkelijk. Niemand die ervaren is in het gebruik van gezichtsmaskers ervaart problemen. Je hebt maar een paar druppels nodig, die je over het gezicht verspreidt en in de huid masseert met de vingertoppen. Het wordt aanbevolen de huid zacht te deppen met de vingers en niet te wrijven. Ook zou je na dit serum een zonnebrand met factor 50 moeten gebruiken om de nadelige effecten met betrekking tot zonlicht tegen te gaan.

Wanneer je dit product regelmatig gebruikt en de gebruiksaanwijzingen goed opvolgt kan je er vanuit gaan dat Sesderma huidveroudering voorkomt. Als je gezicht al gezichtslijnen heeft zal het product wat langer nodig hebben om de huid te verjongen en de veerkracht van de huid te verbeteren. Wat zijn de eerste resultaten? Als je dit product dagelijks gebruikt zal het serum het vochtgehalte in de huid verbeteren zodat de huid minder strak aanvoelt. Bovendien bevat dit serum antioxidanten die vroegtijdige huidveroudering vertragen. Aan de andere kant is dit serum niet geschikt voor alle huidtypes. Met een gevoelige huid kun je het beter niet gebruiken.

SAMENVATTING:

Pluspunten:

  • Voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
  • Geeft goede resultaten als het gaat om hydratatie van de huid.
  • Steriele en handige dispenser om het serum mee aan te brengen.
  • Heerlijke geur maakt het aanbrengen aangenaam.
  • Bevat maar liefst drie verschillende vormen van retinol.
  • Verjongt de huid, maar het geeft geen snelle resultaten.
  • Bevat veel stoffen die de huid dagelijks nodig heeft.

Minpunten:

  • Een hoge retinolconcentratie kan gevoeligheid voor de zon veroorzaken.
  • Na gebruik van dit serum moet een zonnebrand met SPF 50 gebruikt worden.
  • De consistentie is plakkerig, wat het aanbrengen lastiger maakt.
8.5 Totale score

Ingrediënten:
9
Effectiviteit:
9
Gebruiksgemak:
10
Prijs-kwaliteitverhouding:
8
User Rating: 4 (1 votes)

Reactie verzenden

Laat jouw reactie achter