The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

The Ordinary gezichtsserum met vitamine B3 en zink is slechts één van de vele huidverzorgingsproducten die door dit populaire merk worden gemaakt. De redelijk positieve recensies die dit product krijgt zijn vooral te danken aan de professionele formule die is ontwikkeld om een intensieve huidbehandeling te geven. Aan de andere kant kun je reviews tegenkomen waarin de gebruikers zeggen dat de effecten van The Ordinary-cosmetica té sterk zijn en daarom meer geschikt lijken voor professionele behandelingen. Lees meer over The Ordinary gezichtsserum met vitamine B3 en zink en beslis of het een product is dat je zou willen gebruiken.

REVIEW GEZICHTSSERUM VAN THE ORDINARY

De formule in de naam van het serum is ontworpen voor de vette en gemengde huid met tekenen van verstopping. Als uw huid vatbaar is voor acné en gemakkelijk geïrriteerd raakt en als je problemen heeft met de T-zone, dan zou je moeten overwegen om dit gezichtsserum met vitamine B en zink te gebruiken. Meer informatie over The Ordinary gezichtsserum lees je hieronder.

Inhoud: 30 ml

Ingrediënten

The Ordinary staat erom bekend ervoor te zorgen dat hun huidverzorgingsproducten alleen uit hoogwaardige en zorgvuldig gekozen ingrediënten bestaan. In het geval van dit gezichtsserum zijn er twee belangrijke ingrediënten: vitamine B waarvan de concentratie 10% is en zink waarvan de concentratie niet hoger is dan 1%. Beide bestanddelen worden in de naam van het product geplaatst, want zonder deze ingrediënten zou het serum van The Ordinary niet de eigenschappen hebben die het nu heeft. Het behandelt bijvoorbeeld de vette huid die gevoelig is voor acné en die aangetast is door mee-eters. Hoewel de lijst met ingrediënten kort en het product vegan is bevat de formule helaas ook enkele synthetische stoffen die sommige huidtypes misschien niet goed verdragen.

De consistentie zelf is erg licht en absorbeert gemakkelijk. Je moet wel voorzichtig zijn, want dit gezichtsserum van The Ordinary kan niet in combinatie met alle huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Het mag bijvoorbeeld niet worden gecombineerd worden met vitamine C, wat vaak wordt gebruikt door veel vrouwen die de kleur van de huid egaler willen en de huid willen laten herleven.

Voordelen en gebruiksaanwijzing

Het aanbrengen van het gezichtsserum met vitamine B3 en zink van The Ordinary is eenvoudig. Eerst moet u de huid reinigen en vervolgens een paar druppels serum verdelen. Je masseert deze zachtjes in de huid. Let op: dit gezichtsserum werkt intensief wat betekent dat de huid die ermee is behandeld een extra bescherming nodig heeft. Daarom moet je na de behandeling met het serum altijd een vochtinbrengende crème of natuurlijke olie gebruiken.

Wat kun je verwachten als je regelmatig het gezichtsserum met vitamine B3 en zink van The Ordinary gebruikt? Het hangt af van de problemen waar jouw huid last van heeft. Als jouw huid bijvoorbeeld onzuiver is door acné, zal dit gezichtsserum je zeker helpen. Als je mee-eters wilt verwijderen, kunt u van dit serum verwachten dat het je gezicht reinigt en het evenwicht van de huid herstelt. Als jouw huid de vervelende neiging heeft om vettig te worden en ongecontroleerd glanst, moet dit gezichtsserum de olieachtige klieren reguleren en als gevolg daarvan de hoeveelheid talg verminderen. Bij consequent gebruik voor een langere periode wordt verondersteld dat het gezichtsserum van The Ordinary de opperhuid regenereert. Er zijn wel enkele bijwerkingen die dit product kan veroorzaken, zoals uitdroging van de huid.

SAMENVATTING:

Pluspunten:

 • Kan zowel ‘s ochtends en ‘s avonds worden gebruikt.
 • Voorziet de huid van zink en vitamine B3.
 • Heeft een lichte en gelachtige consistentie, waardoor het geen plakkerige gloed achterlaat.
 • Het product is vegan.
 • Helpt vette klieren op een goede manier te functioneren, wat betekent dat het een teveel aan talg behandelt.
 • Gaat irritaties tegen en kalmeert de huid.
 • Brengt de pH-waarde van de huid in balans.

Minpunten:

 • Heeft een hoge concentratie aan ingrediënten.
 • Niet geschikt voor de gevoelige huid.
 • Dit serum mag niet worden gecombineerd met cosmetica die vitamine C bevatten.
 • Geschikter voor professionele behandelingen.
 • De formule bevat enkele synthetische stoffen.
6.8 Totale score

Ingrediënten:
6
Effectiviteit:
9
Gebruiksgemak:
8
Prijs-kwaliteitverhouding:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Reactie verzenden

Laat jouw reactie achter