Farsali Unicorn Essence Antioxidant Serum

Dit gezichtsserum is een echte hit op internet. Fársali Unicorn Essence is een product dat eigenlijk bij niemand geïntroduceerd hoeft te worden. Het werd vrij snel bestempeld als een bestseller maar het heeft deze titel niet te danken aan de effectiviteit. Meisjes zijn verliefd geworden op de roze kleur en consistentie die lijkt op de tranen van een eenhoorn. Deze magische uitstraling maakt Fársali tot één van de meest populaire gezichtsserums. Maar terwijl beautybloggers en influencers enthousiast zijn over de effectiviteit ervan, blijkt dat dit gezichtsserum niet goed werkt als dagelijkse huidverzorging. Ontdek waarom één van de best verkochte gezichtsserums niet per sé de verstandigste keuze is, vooral als je graag zichtbare resultaten wil.

REVIEW VAN HET UNICORN GEZICHTSSERUM VAN FÁRSALI

Is uw teint dof en heb je geen glans? Dit verhelderende Fársali Unicorn Essence gezichtsserum kan je misschien helpen, maar je kunt het beter geruiken als een make-up primer dan als een intensieve huidbehandeling. Het kan gebruikt worden op alle huidtypes, vooral op een teint met weinig glans en een ongelijkmatige teint. Hier is een recensie van het Fársali-gezichtsserum waarmee je meer over dit product kan leren.

Inhoud: 10/30 ml

Ingrediënten

De fabrikant benadrukt bij dit product de consistentie op waterbasis is en 100% vrij van olie. Dit zou een perfecte oplossing moeten zijn voor de vette huid met neiging tot seborroe (teveel aan talg). De waarheid is echter dat dit niet het enige gezichtsserum op waterbasis is. Afgezien daarvan bevat de formule vitamine A + C + E die worden gewonnen uit superfoods. Welke? De samenstelling is gebaseerd op drie natuurlijke ingrediënten: acaibessen, gojibessen en bosbessen. Deze drie vruchten zijn niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van voedingsstoffen aan de huid, maar geven dit gezichtsserum ook zijn magische kleur.

Toch is de roze kleur van het Fársali-serum wat de gebruikers het meest verbaast. Dit onderscheidt het gezichtsserum ongetwijfeld van andere gelijkwaardige producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Bovendien bevat dit serum glinsterende deeltjes die een highlight-achtig effect geven aan het serum. Hierdoor valt het nog meer op. Vanwege de nogal plakkerige consistentie kunnen sommige gebruikers het aanbrengen van dit gezichtsserum lastig vinden.

Voordelen en gebruiksaanwijzing

Het gezichtsserum van Fársali kan op een aantal manieren worden aangebracht: dagelijks (door ‘s ochtends en’ s avonds een paar druppels in de huid te masseren), als primer voor make-up (door een paar druppels in de huid te deppen voordat je foundation gaat gebruiken) en als basis voor je oogschaduw (een druppel van dit gezichtsserum in combinatie met een oogschaduw zorgt ervoor dat de oogschaduw langer blijft zitten en intensiveert de kleur). Kan dit Unicorn Essence gezichtsserum van Fársali nog steeds effectief zijn als het op zoveel verschillende manieren gebruikt kan worden?

Als eerste is dit een hele goede primer voor make-up: het maakt de huid klaar voor de make-up en zorgt ervoor dat het beter en langer blijft zitten. Bovendien beschermt dit huidverzorgingsproduct de huid tegen invloeden van buitenaf. Het Unicorn Essence gezichtsserum van Fársali staat ongetwijfeld bekend om het verhelderen en stralend maken van het gezicht. Om die reden melden sommige gebruikers dat ze het alleen als highlight gebruiken omdat het de huid niet per sé beter maakt. Bovendien zijn de ingrediënten niet zo waardevol als die van andere serums die tot dezelfde prijsklasse behoren. Daarom is het moeilijk om over Unicorn Essence van Fársali te praten als een dagelijks huidverzorgingsproduct. Het werkt veel beter wanneer het wordt gebruikt als één van de make-upproducten.

SAMENVATTING:

Pluspunten:

 • Vitaminerijke superfoodextracten in de samenstelling.
 • Dit serum is heel licht omdat het op waterbasis is.
 • Bevat glinsterende deeltjes die verantwoordelijk zijn voor een highlight-achtig effect.
 • Kan met alle huidtypes worden gebruikt.
 • Werkt ongelooflijk goed als make-up primer.
 • Kan op verschillende manieren gebruikt worden.
 • Kan worden gebruikt als primer voor oogschaduw.

Minpunten:

 • Veel mensen vinden het uiterlijk van het product meer bijzonder dan de inhoud.
 • Dit serum werkt veel beter als make-up primer.
 • Biedt geen diepe huidregeneratie.
 • Te hoge prijs in vergelijking met de kwaliteit.
 • Plakkerige consistentie maakt het aanbrengen lastig.
6.7 Totale score

Ingrediënten:
9
Effectiviteit:
5
Gebruiksgemak:
8
Prijs-kwaliteitverhouding:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Reactie verzenden

Laat jouw reactie achter