Midnight Recovery Concentrate van Kiehl’s

Het Midnight Recovery Concentrate gezichtsserum van Kiehl’s lijkt een populaire keus te zijn als je een serum zoekt dat je ‘s nachts kan gebruiken. Het wordt beschouwd als een remedie voor de zwakke huid. Het is één van de duurste gezichtsserum en daardoor hebben andere merken vaak de voorkeur boven dit serum. De beoordelingen bevestigen dat dit serum goed is, maar niet de beste van deze prijsklasse. Dit houdt in dat je voor dezelfde prijs betere en effectievere producten kan kopen. Het goede nieuws is dat de resultaten van dit serum snel zichtbaar zijn. Ontdek wat er zo populair is aan dit gezichtsserum en waarom het niet de beste keus van deze categorie is.

REVIEW VAN HET GEZICHTSSERUM VAN KIEHL’S

Heb je last van een doffe, futloze huid? Dan kun je dit gezichtsserum van Kielh’s pakken en ‘s nachts gebruiken. Het werkt goed voor een doffe huid. Maar dit is geen geadvanceerd serum. Ook wordt het niet aanbevolen tegen ernstige huidproblemen. De huid gewoon regelmatig ‘s nachts verzorgen, dat is wat het doet. Wat zou je moeten weten over het gezichtsserum van Kiehl’s? Hier is de review.

Inhoud: 15/30/50 ml

Ingrediënten

Het allereerste dat onze aandacht trekt, is de informatie dat het gezichtsserum van Kiehl’s voor 99,8% uit stoffen bestaat die een natuurlijke oorsprong hebben. Dit is ongetwijfeld een enorm positief, maar heeft onze huid al deze stoffen echt nodig? Twee stoffen waar deze formule op gebaseerd is, zijn: irritatie verzachtende, kalmerende lavendelolie (etherische olie) en squalaan (van olijfolie afgeleid) dat onze huid nodig heeft om voldoende vocht vast te houden. Het grootste deel van de samenstelling bestaat uit 10 natuurlijke oliën, waarvan het merendeel etherische oliën zijn die bij te vaak gebruik huidirritatie kunnen veroorzaken.

Het is ook de moeite waard om te weten dat het Midnight Recovery gezichtsserum van Kiehl’s meer een gezichtsolie is. Het is ook dikker dan andere vergelijkbare producten. Als gevolg hiervan wordt het niet goed verdragen door alle huidtypes, b.v. de vettige huid.

Voordelen en gebruiksaanwijzing

Het aanbrengen van het gezichtsserum van Kiehl’s gaat zonder problemen. Je moet alleen twee eenvoudige stappen volgen. Eerst moet je de huid grondig reinigen en daarna 2-3 druppels serum aanbrengen om dit vervolgens voorzichtig over de wangen, het voorhoofd en de kin te verdelen. De producent wijst erop dat dit huidverzorgingsproduct effectief is als het alleen wordt gebruikt, wat betekent dat het niet nodig is om daarna een gezichtscrème aan te brengen. Je moet je realiseren dat de effectiviteit van dit serum verminderd kan worden als je dit wel doet.

Als je dit product dagelijks en volgens de instructies gebruikt, verbetert Kiehl’s Midnight Recovery gezichtsserum de veerkracht van de huid en verfijnt het de huidtextuur. De fabrikant belooft dat de effecten na ongeveer 8 weken zichtbaar worden, maar bij het eerste gebruik krijg je al een meer stralende huid. De gebruikers beweren echter dat er juist meer tijd nodig is voor duidelijke effecten van het gebruik, vooral als je een droge, futloze huid hebt. Aan de andere kant kan niet worden ontkend dat het serum van Kiehl’s de huid er fris laat uitzien en kan het worden beschouwd als een goede toevoeging aan een dagelijkse huidroutine. Het wordt wel aanbevolen om dit product te gebruiken in combinatie met andere producten van Kiehl’s.

SAMENVATTING:

Pluspunten:

  • Is gebaseerd op natuurlijke huidverzorgende stoffen.
  • Past zich aan het natuurlijke ritme van de huid aan.
  • Is redelijk goed in het verzorgen en regenereren van de huid.
  • Bevat natuurlijke plantaardige oliën.
  • Is verkrijgbaar in drie maten.
  • Wordt verkocht in een handig flesje met een gemakkelijk te gebruiken dispenser.

Minpunten:

  • Te hoge prijs in vergelijking met de effecten die het geeft.
  • Het kruidenaroma van het serum wordt door sommige gebruikers mogelijk niet goed verdragen.
  • Dit serum is alleen bedoeld voor gebruik ‘s nachts.
8.2 Totale score

Ingrediënten:
9
Effectiviteit:
9
Gebruiksgemak:
10
Prijs-kwaliteitverhouding:
5
User Rating: 4 (1 votes)

Reactie verzenden

Laat jouw reactie achter