Advanced Night Repair van Estée Lauder

Dit huidherstelserum van Estée Lauder wordt vaak gekozen door vrouwen die op zoek zijn naar een product dat hen helpt om er langer jeugdig uit te zien. Toch is dit naar verluidt niet het beste gezichtsserum. Waarom? De gemengde beoordelingen komen door het feit dat het niet past bij het idee van natuurlijke huidverzorging maar vooral bestemd is voor nachtelijke schoonheidsroutine. Sommige gebruikers zijn tevreden over de effecten die met dit gezichtsserum worden bereikt, terwijl anderen liever op zoek gaan naar een goedkopere en betere oplossing. En ook vinden mensen dat Estée Lauder Advanced Night Repair één van de duurste gezichtsserums is die momenteel te verkrijgen zijn. Blijf lezen om erachter te komen waarom deze formule de titel van legendarisch nachtelijk gezichtsserum verdient.

REVIEW VAN HET ESTÉE LAUDER GEZICHTSSERUM

Beschadigde, glansarme, vermoeide en gerimpelde huid? Estée Lauder heeft hun gezichtsserum voor huidherstel ontworpen. Hoewel dit een cosmetica is die voornamelijk is bedoeld voor de rijpere en zwakke huid, kan het op voor alle huidtypes gebruikt worden. De beoordelingen suggereren echter dat dit gezichtsserum niet alle huidproblemen oplost. De reden hiervoor wordt uitgelegd in de review.

Inhoud: 30/50/75 ml

Ingrediënten

Estée Lauder Advanced Night Repair is gebaseerd op de unieke stof van dit merk, Chronolux™. Dit is een innovatieve formule die bekend staat om het verbeteren van het natuurlijke vermogen van de huid om te regenereren. Maar er zit meer in dit serum dan dit mysterieuze bestanddeel: het bevat hyaluronzuur dat verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht evenals aanvullende ingrediënten zoals gistextract, kamille-extract, cafeïne en vele andere. Dit is ongetwijfeld een rijk product maar dit wordt niet altijd als een voordeel gezien. De huid houdt er immers niet van om aan te veel stoffen tegelijk te worden blootgesteld.

Het is wel positief te noemen dat het gezichtsserum van Estée Lauder, ondanks dat het een hoge concentratie aan ingrediënten bevat, niet te vettig of dik is. Bovendien verstopt het de huidporiën niet en wordt het goed door de huid opgenomen. Hierdoor kan het worden bestempeld als een licht gezichtsserum.

Voordelen en gebruiksaanwijzing

De fabrikant raadt aan om dit gezichtsserum ‘s avonds te gebruiken. Het moet worden aangebracht op een gereinigde huid én voordat je een vochtinbrengende crème aanbrengt: verdeel een paar druppels serum over het gezicht, de hals en borst en masseer het product zachtjes in. Het is niet moeilijk en verschilt eigenlijk niet veel van de toepassingsmethoden van vergelijkbare huidverzorgingsproducten.

Hoe consequenter je bent bij het dagelijks gebruik van het product, hoe betere resultaten je kunt verwachten. Je moet je wel beseffen dat de resultaten van Estée Lauder Advanced Night Repair helaas niet verrassend zijn. Het is natuurlijk een goed hydraterend gezichtsserum die een strakke huid verlicht, droogheid vermindert en je een stralende teint geeft. Maar als het gaat om de anti-aging en verjongende effecten: deze zijn nauwelijks merkbaar. Dit zie je ook vaak terug in de beoordelingen van de gebruikers. Toch ziet het gezicht er na behandeling met dit serum gezonder, frisser en uitgeruster uit, en dit is de belangrijkste reden waarom dit product zo enorm populair is.

SAMENVATTING:

Pluspunten:

  • Verkrijgbaar in verschillende maten.
  • Redelijk licht en niet al te olieachtige consistentie.
  • Hydrateert, geeft een gezonde glans aan de huid en verlicht irritaties.
  • Bevat plantenextracten, vitamines en hyaluronzuur.
  • Product is online en in reguliere winkels verkrijgbaar.
  • Goed ontworpen fles met een handige dispenser.

Minpunten:

  • De prijs is te hoog in vergelijking met de effecten van het product.
  • Een groot aantal ingrediënten kan de huid te zwaar belasten.
  • De compositie is niet helemaal natuurlijk.
  • Het serum is alleen bedoeld voor gebruik ‘s avonds.
7.9 Totale score

Kompozycja składników:
7
Skuteczność w pielęgnacji:
8
Łatwość stosowania:
9
Stosunek ceny do jakości:
7
User Rating: 4 (1 votes)

Reactie verzenden

Laat jouw reactie achter